0
0 Items Selected

No products in the cart.

Bionedbrydeligt papkrus, 250 ml, Ø 80 mm – 50 stk. pr. pakke

Du skal være logget ind for at se priser m.m.

Varenummer (SKU): MU010 Kategori:

To Go Krus i 100% Papir
Diameter: Ø 80 mm
Højde: xxx mm
Kapacitet: 250 ml
Farve: Hvid med grønt print
Materiale: Papir
Maksimal temperatur: ???
Vægt: 280 g pr. stk.
Indhold: 50 stk. pr. pakke

Opdag vores unikke to go-krus, der er lavet af 100% papir og helt uden plast. Dette krus adskiller sig ved ikke at have en indvendig plastikmembran, hvilket gør det til et mere miljøvenligt valg. Den innovative teknologi sikrer, at kruset bevarer sin form og forhindrer lækager, så du trygt kan tage din kaffe eller te med dig. Uanset hvor du er, kan du nyde din yndlingsdrik uden bekymringer for, at kruset falder sammen. Vælg vores bionedbrydelige og komposterbare papir krus som et skridt mod en grønnere fremtid og drik med god samvittighed!

Du har mulighed for at få dit virksomhedslogo trykt på vores bionedbrydelige papkrus. Ved at tilføje dit logo sender du et klart signal om, at din virksomhed tager ansvar for bæredygtighed. Dette vil ikke kun styrke dit brand, men også gøre det mere mindeværdigt for dine kunder. At have dit logo på vores bionedbrydelige papkrus viser professionalisme og er ideelt til firmaevents, messer mm. Gør dit brand synligt og vær med til at fremme en grønnere omstilling! Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os via mail: info@greenpacksolution.dk.

Opdag vores låg i sukkerørsmasse, der er skræddersyet til vores to go-krus. Disse låg sikrer en tæt forsegling, så dine drikkevarer forbliver friske og sikre mod spild. Gå ikke glip af muligheden for at gøre dine drikkeoplevelser mere praktiske - tjek vores udvalg i webshoppen!