0
0 Items Selected

No products in the cart.

Bionedbrydeligt papkrus, 300 ml, Ø 90 mm – 50 stk. pr. pakke

Du skal være logget ind for at se priser m.m.

Varenummer (SKU): MU013 Kategori:

To Go Krus i 100% Papir
Diameter: Ø 90 mm
Højde: ??? mm
Kapacitet: 300 ml
Farve: Hvid med grønt print
Materiale: Papir
Maksimal temperatur: ???
Vægt: ??? g pr. stk.
Indhold: 50 stk. pr. pakke

Udforsk vores innovative to go-krus, der er skabt af 100% papir og helt fri for plast. Dette krus er unikt, da det ikke indeholder en plastikmembran indeni, hvilket gør det til et miljøvenligt valg. Takket være avanceret teknologi kan kruset bevare sin form og undgå lækager, så du trygt kan tage din kaffe eller te med dig. Uanset hvor du går, kan du nyde din yndlingsdrik uden bekymringer for, at kruset vil falde sammen. Hver pakke indeholder 50 bionedbrydelige og komposterbare krus, så du kan tage et skridt mod en mere bæredygtig livsstil.

Du har mulighed for at få dit virksomhedslogo trykt på vores bionedbrydelige papkrus. Dette giver dig en fantastisk mulighed for at fremhæve din virksomheds engagement i bæredygtighed og styrke dit brand. At have dit logo på vores krus viser ikke blot professionalisme, men gør også dit brand mere mindeværdigt for dine kunder. Vores krus er perfekte til firmaarrangementer, messer og andre begivenheder. Gør dit brand synligt og vær med til at støtte en grønnere fremtid! Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du altid velkommen til at kontakte os via mail: info@greenpacksolution.dk.

Udforsk vores udvalg af låg lavet af sukkerørsmasse, der er perfekt til vores to go-krus. Disse låg er designet til at give en pålidelig tætning, som holder dine drikkevarer friske og forhindrer spild. Besøg vores webshop for at se vores udvalg!