0
0 Items Selected

No products in the cart.

Bionedbrydeligt papkrus, 420 ml, Ø 90 mm – 50 stk. pr. pakke

Du skal være logget ind for at se priser m.m.

Varenummer (SKU): MU014 Kategori:

To Go Krus i 100% Papir
Diameter: Ø 90 mm
Højde: ??? mm
Kapacitet: 420 ml
Farve: Hvid med grønt print
Materiale: Papir
Maksimal temperatur: ???
Vægt: 320 g pr. stk.
Indhold: 50 stk. pr. pakke

Opdag vores banebrydende to go-krus, der er lavet af 100% papir og helt uden plast. Dette krus adskiller sig ved ikke at have en plastikmembran indvendigt, hvilket gør det til et fremragende valg for miljøet. Med sin innovative teknologi kan kruset bevare sin form og forhindre lækager, så du kan tage din kaffe eller te med dig uden bekymringer. Hver pakke indeholder 50 bionedbrydelige og komposterbare krus, der giver dig en ideel løsning til en grønnere forretning.

Du har også muligheden for at få dit virksomhedslogo trykt på vores bionedbrydelige papkrus. Dette giver dig en enestående mulighed for at vise din virksomheds engagement i bæredygtighed og samtidig styrke dit brand. At inkludere dit logo på vores krus sender et professionelt signal og gør det lettere for kunderne at huske dig. Disse krus er perfekte til firmaevents, messer og andre arrangementer. Gør dit brand synligt og tag del i en grønnere fremtid! Hvis du har spørgsmål eller ønsker flere oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os på info@greenpacksolution.dk.

Vi tilbyder låg fremstillet af sukkerørsmasse, der er skræddersyet til vores to go-krus. Disse låg sikrer en tæt lukning, der holder dine drikkevarer friske og forhindrer spild, så du kan tage din yndlingsdrik med dig, uanset hvor du går. Find dem i vores webshop!