0
0 Items Selected

No products in the cart.

Bionedbrydeligt papkrus, 200 ml, Ø 80 ml – 50 stk. pr. pakke

Du skal være logget ind for at se priser m.m.

Kategori:

To Go Krus i 100% Papir
Diameter: Ø 80 mm
Højde: ??? mm
Kapacitet: 200 ml
Farve: Hvid med grønt print
Materiale: Papir
Maksimal temperatur: ???
Vægt: ?? g pr. stk.
Indhold: 50 stk. pr. pakke

Introducerer vores revolutionerende to go-krus, fremstillet af 100% papir og helt uden plast. Dette miljøvenlige krus adskiller sig ved ikke at have en plastikmembran indvendigt, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker at reducere deres miljøaftryk. Takket være den avancerede teknologi, vi anvender, holder kruset formen og forhindrer lækager, så du trygt kan tage din kaffe eller te med på farten. Hver pakke indeholder 50 bionedbrydelige og komposterbare krus.

For at styrke din virksomheds synlighed kan du få dit logo trykt på vores bionedbrydelige papkrus. Dette tilvalg giver dig mulighed for at demonstrere din forpligtelse til bæredygtighed, samtidig med at det hjælper med at skabe genkendelse for dit brand. At have dit logo på krusene signalerer professionalisme og gør dem ideelle til brug ved firmaarrangementer, messer og andre begivenheder. Tag et skridt mod en mere bæredygtig fremtid og gør dit brand synligt! For spørgsmål eller yderligere information er du altid velkommen til at kontakte os på info@greenpacksolution.dk.

Vi tilbyder låg i sukkerørsmasse, der er specielt designet til at passe til vores to go-krus. Disse låg giver en sikker tætning, der holder dine drikkevarer friske og forhindrer spild, så du kan tage din yndlingsdrik med dig, hvor end du går. Find dem i vores webshop!