0
0 Items Selected

No products in the cart.

Bionedbrydelige sugerør i PHA, Ø 0,6 cm x 20 cm, hvid – 500 stk. pr. pakke

Du skal være logget ind for at se priser m.m.

Kategori:

Bionedbrydelige sugerør
Størrelse: Ø 0,6 cm x 20 cm
Materiale: PHA
Farve: Hvid
Indhold: 500 stk. pr. pakke

Vi introducerer PHA (polyhydroxyalkanoat), et banebrydende materiale, der muliggør fremstillingen af verdens første sugerør, som både er marine biologisk nedbrydelige og komposterbare til både industrielt og privat brug. PHA er naturligt fremstillet ved fermentering af rapsolie, hvilket gør det til en sikker og bæredygtig løsning på vores plastikudfordringer. Disse sugerør er designet til at have samme følelse og funktionalitet som traditionelle plastiksugerør, men uden de negative miljøeffekter. De absorberer ikke væske som papirsugerør og er smagsneutrale, hvilket sikrer, at din drikkeoplevelse forbliver uændret.

Sugerørene er blevet grundigt testet og er certificeret af TUV AUSTRIA og Biodegradable Products Institute, Inc. (BPI). Denne certificering giver dem en klar fordel i forhold til andre bæredygtige alternativer, herunder papirsugerør.

Hvis din virksomhed har specifikke krav til design, farve eller størrelse, kan vi producere PHA-sugerør, der opfylder dine behov. Kontakt os for mere information og for at få et tilbud på info@greenpacksolution.dk.

5 unikke egenskaber ved PHA sugerør

  • Marine biologisk nedbrydelige og komposterbare til både hjemmet og industrien
  • Ingen skadelig lim som dem, der anvendes i papirsugerør
  • Reduceret miljøbelastning og lavere drivhusgasemissioner
  • Bevarer følelsen og oplevelsen af traditionelle plastiksugerør
  • Holder formen i drikkevarer og bliver ikke våde som papirsugerør