0
0 Items Selected

No products in the cart.

Bionedbrydelige sugerør i PHA, Ø 0,7 cm x 20 cm, hvid – 500 stk. pr. pakke

Du skal være logget ind for at se priser m.m.

Kategori:

Bionedbrydelige sugerør
Størrelse: Ø 0,7 cm x 20 cm
Materiale: PHA
Farve: Hvid
Indhold: 500 stk. pr. pakke

Vi er glade for at præsentere PHA (polyhydroxyalkanoat), et banebrydende materiale, der gør det muligt at skabe sugerør, som er både marine biologisk nedbrydelige og komposterbare til både industrielt og privat brug. PHA er naturligt fremstillet via fermentering af rapsolie, hvilket gør det til en miljøvenlig og sikker løsning på vores plastikudfordringer.

Disse sugerør er designet til at have samme fornemmelse og funktion som traditionelle plastiksugerør, men uden de negative konsekvenser for miljøet. De bliver ikke våde som papirsugerør og påvirker ikke smagen af dine drikkevarer.

Vores sugerør er blevet testet grundigt og er blevet certificeret af TUV AUSTRIA og Biodegradable Products Institute, Inc. (BPI), hvilket giver dem en betydelig fordel i forhold til andre bæredygtige muligheder, såsom papirsugerør.

Hvis din virksomhed har specifikke ønsker til design, farve eller størrelse, kan vi tilpasse PHA-sugerør til dine behov. Kontakt os for at få mere information og anmode om et tilbud på info@greenpacksolution.dk.


5 unikke egenskaber ved PHA sugerør

  • Marine biologisk nedbrydelige og komposterbare til både hjemmet og industrien
  • Ingen skadelig lim som dem, der anvendes i papirsugerør
  • Reduceret miljøbelastning og lavere drivhusgasemissioner
  • Bevarer følelsen og oplevelsen af traditionelle plastiksugerør
  • Holder formen i drikkevarer og bliver ikke våde som papirsugerør