0
0 Items Selected

No products in the cart.

Tallerken i bagasse med opdeling, 2 rum, Ø 220 mm – 50 stk. pr. pakke

Du skal være logget ind for at se priser m.m.

Varenummer (SKU): KTS048 Kategori:

Tallerken i bagasse med opdeling
Diameter: Ø 220 mm
Materiale: Cellulosemasse udvundet fra bagasse
Farve: Hvid
Vægt:
Indhold: 50 stk. pr. pakke

Vores tallerken med en diameter på 220 mm og opdeling i 2 praktiske rum er ideel til servering af måltider, hvor adskillelse af forskellige retter er nødvendig, som f.eks. hovedret og tilbehør. Tallerkenen er fremstillet af cellulosemasse fra bagasse, et miljøvenligt biprodukt af vegetabilsk fiber, der opstår som et resultat af sukkerrørsforarbejdning. Da bagasse er en 100 % vedvarende ressource, er denne tallerken et bæredygtigt og ansvarligt valg.

Dette biologisk nedbrydelige service er designet til at kunne håndtere både kolde og varme fødevarer, og kan modstå temperaturer op til 100 °C i op til 30 minutter. Tallerkenen er desuden mikrobølgesikker, hvilket gør den praktisk og alsidig til opvarmning af mad.

Hver pakke indeholder 50 tallerkener, hvilket gør dem ideelle til store arrangementer, catering eller daglig brug i køkkener, hvor bæredygtighed og funktionalitet er i fokus. Vælg vores 220 mm tallerken med opdeling for en praktisk og miljøvenlig måde at præsentere og servere dine måltider på!