0
0 Items Selected

No products in the cart.

Take-Away box i bagasse med opdeling og hængslet låg, 2 rum, 1000 ml, 230 mm x 153 mm x 80 mm – 50 stk. pr. pakke

Du skal være logget ind for at se priser m.m.

Varenummer (SKU): KTS038 Kategori:

Take-Away box i bagasse med opdeling og hængslet låg
Mål: 230 mm x 153 mm x 80 mm
Kapacitet: 1000 ml
Materiale: Cellulosemasse udvundet fra bagasse
Farve: Hvid
Vægt: 30 g
Indhold: 50 stk. pr. pakke

Vores take-away box i bagasse er den perfekte løsning til restauranter, caféer og cateringvirksomheder, der ønsker at tilbyde en praktisk og bæredygtig emballage til deres kunder. Med sit intelligente design og funktionalitet leverer denne box en optimal oplevelse for både forbrugere og udbydere.

Vores take-away box er fremstillet af cellulosemasse, der er udvundet fra bagasse, et bæredygtigt biprodukt fra forarbejdning af sukkerrør. Dette gør emballagen både biologisk nedbrydelig og miljøvenlig, så du kan servere dine lækre retter med god samvittighed.

Den smarte opdeling i boxen giver mulighed for at adskille forskellige retter, så smag og tekstur bevares. Med det hængslede låg sikres en tæt lukning, der holder maden frisk under transport og gør det let for kunderne at tage deres måltid med sig.

Med en vægt på blot 30 g er disse boxe både lette at håndtere og transportere, hvilket gør dem ideelle til take-away og udbringning. Hver pakke indeholder 50 stk., så du har rigeligt med emballage til at dække dine behov, selv på travle dage.

Vores take-away box i bagasse med opdeling og hængslet låg er den ideelle løsning til enhver virksomhed, der ønsker at kombinere funktionalitet med bæredygtighed. Giv dine kunder en praktisk og stilfuld måde at nyde deres mad på, samtidig med at du tager ansvar for miljøet.